Αυθεντικότητα

Στον εμπορικό κόσμο του σήμερα είναι σύνηθες να τρέξει σε τριπλή ΑΑ ή διπλή απομιμήσεις ΑΑ των ειδών, όπως: γυαλιά ηλίου, τσάντες, ρολόγια, μεταξύ άλλων. Με αυτή την έννοια, είναι πολύ σημαντικό να πάει σε εξουσιοδοτημένους πωλητές με προϊόντα που επιλέγονται απευθείας από τα σπίτια των σχεδιαστών, οι οποίοι δεν πληρούν μόνο τις οπτικές απαιτήσεις, αλλά και να έχουν όλες τις τεχνικές πιστοποιήσεις (στην περίπτωση των γυαλιών ηλίου, με αυθεντικά φακούς)).
η Οι επώνυμες μάρκες σας 100% γνήσια και έρχονται με την αρχική υπόθεση του κατασκευαστή;
η Πουλάμε μόνο 100% αυθεντικές μάρκες σχεδιαστών που παρέχονται απευθείας από τον κατασκευαστή. προμηθευτής μας είναι η άμεση, οπότε τα γυαλιά ηλίου σας θα είναι εντελώς πρωτότυπο.
Η Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με οποιοδήποτε στοιχείο, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, οι οποίοι θα χαρεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει μέσα από το διαδικασία.
η Πώς μπορώ να ξέρω ότι το εμπόρευμα είναι αυθεντικό;
η Είμαστε μια ενοποιημένη μάρκα με τους στρατηγικούς συμμάχους που επιδιώκει να συνεχίσει να αυξάνεται. η ίδια LENSIFY OÜ υπερηφανεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της και δεν πωλεί αντίγραφα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάθε στοιχείο πουλάμε έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές έλεγχο για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας. LENSIFY OÜ εγγυάται την αυθεντικότητα και την κατάσταση κάθε στοιχείου που πωλείται, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα με απόλυτη εμπιστοσύνη.